Garanti'ye 'İnsan Yönetimi Ödülü'

PERYÖN tarafından bankaya, "Yıldız İnsan Kaynakları Modeli" uygulamasına "Fark Yaratan Uygulamalar" kategorisinde ödül verildi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

İSTANBUL - Garanti Bankası, Türkiye Personel Yönetimi Derneği (PERYÖN) tarafından ilk defa verilen "İnsan Yönetimi Ödülü"nü aldı.

Garanti Bankasından yapılan açıklamaya göre, PERYÖN 16. Ulusal İnsan Yönetimi Kongresinde gerçekleştirilen bir törenle, Garanti Bankasının "Yıldız İnsan Kaynakları Modeli" uygulamasına "Fark Yaratan Uygulamalar" kategorisinde ödül verildi. Törende konuşan Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Erün, şunları kaydetti:

"Yıldız İnsan Kaynakları Modelini, farklılaşan insan kaynağı yapısına cevap verecek bir sistemin oluşturulması amacıyla hazırladık. Hızlı büyümenin getirdiği insan kaynağı ihtiyacımızı, çalışan bağlılığını artıran, çalışanların ihtiyacını karşılayacak entegre bir insan kaynakları modeli tasarlayarak çözmeyi amaçladık. Hedefimiz, ortak bir bilinç yaratmak, ölçülebilir entegre bir sistem ve kariyer süreci oluşturmak ve gelişimi yönetmek."

"İnsan Yönetimi Ödülleri" kapsamında 48 firma değerlendirilirken, kategoriler "İşe Alım", "Performans yönetimi", "Eğitim ve gelişim" ile "Fark yaratan uygulamalar" olarak belirlendi.