GYİAD’da yeni başkan Yiğit Savcı görevi devraldı

Genç Yönetici ve İş Adamları Derneği’nin (GYİAD) 16. dönem başkanı Yiğit Savcı, görevi Serkan Sevim’den devraldı. Savcı, yeni dönemde dönüşüm teması ile önemli çalışmalar gerçekleştirmeye hazırlandıklarını söyledi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Genç Yönetici ve İş Adamları Derneği’nin (GYİAD) dün gerçekleşen 16. Genel Kurul Toplantısı’nda Yiğit Savcı, iki yıllık görev süresini tamamlayan Serkan Sevim’den başkanlık görevini devraldı. Savcı, 15. dönemde Başkan Yardımcısı olarak çalışmıştı.

Toplantıda bir teşekkür konuşması yapan Yiğit Savcı, 2005 yılından bu yana GYİAD’ın bir parçası olmaktan gurur duyduğunu söyleyerek şunları kaydetti: “Yıllar boyunca GYİAD’da birçok değişik görevin sorumluluğunu aldım, başarılı projeler geliştirdim. Yaşadığımız bu dönemde sadece iş dünyası değil, tüm dünya büyük bir hızla dönüşüyor. Söz konusu dönüşüm STK’lar için de geçerli, biz de bu doğrultuda yeni dönem mottomuzu ‘Dönüşüm’ olarak belirledik. Bireyin, kurumların ve toplumun dönüşümüne katkı sağlayacak şekilde Kadın, Dijital ve Sanat başlıkları altında çeşitli projeler geliştireceğiz, GYİAD Araştırmalar Enstitüsünü kurup bilimsel verilere dayalı çalışmalar yaparak kamuoyuyla paylaşacağız. Yurtdışı açılımına da başlayarak ilk yurtdışı ofisimizi Londra’da açacağız. GYİAD’ı daha da ileri götürecek projelerle, yeni dünyanın dinamiklerine uygun biçimde lider ve etkin bir dernek olmaya devam edeceğiz.”

İki yıl boyunca birlikte görev yaptığı Yiğit Savcı’nın başkanlığa seçilmesinden büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Serkan Sevim, “2015 Mayıs ayında seçilerek teslim aldığım başkanlık bayrağını Yiğit Savcı’ya teslim ediyorum. Dönemimde ekibimle beraber GYİAD’ın markasına ve etkinliğine yatırım yaptık. Türkiye’nin gündemini oluşturan söylemler ürettik. Özellikle Toplumsal Uzlaşı Projesi ve Aile Şirketleri Konferansları ile ciddi ses getirdik. 3 büyük konferans, 72 farklı organizasyon ve 742 medya haberi ile derneğin en başarılı dönemlerinden birini yaşadık. Şimdi de arkadan gelenlerin önünü açmak için bayrağı teslim etme günü” diye konuştu.