Halkbank, yeni kredi kartını hizmete sundu

Banka, yeni özelliklere sahip 'HalkCard Advantage KGS' kredi kartını müşterilerin hizmetine sundu

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

İSTANBUL - Halkbank'tan yapılan açıklamada, banka şeffaf tasarımlı yeni kredi kartı HalkCard Advantage KGS kredi kartını hizmete sundu.

Yapılan yazılı açıklamada, HalkCard Advantage sahiplerinin Advantage'nin standart özelliklerinin yanı sıra "Advantage Club Lounge" ve "valet parking" hizmetlerinden de yararlanabilecekleri, HalkCard Advantage KGS ve HalkCard Advantage Business KGS'nin de otoyol ve köprülerden yapılan geçişlerde yüzde 20 indirim sağlayacağı kaydedildi.

Açıklamada, "Avantajlı HalkCard hayatıma fark kat" sloganıyla piyasaya sürülen Halkbank'ın yeni kredi kartlarının HalkCard Advantage, HalkCard Advantage KGS, HalkCard Advantage Platin, HalkCard Advantage Business ve HalkCard Advantage Business KGS olmak üzere 5 farklı çeşidinin bulunduğu bildirildi.

Halkbank Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Bilgehan Kuru, hedeflerinin yıl sonuna kadar 1,5 milyon kart sayısına ve yüzde 3 oranında pazar payına ulaşmak olduğunu açıkladı.

Kredi kartlarında ikinci aşamayı tamamladıklarını ve HalkCard Advantage ile piyasaya hızlı bir giriş yapacaklarını vurgulayan Kuru, şunları kaydetti:

"Geçtiğimiz yılın sonunda bankamız kredi kartlarına Advantage özelliği kazandırarak pazardaki varlığımızı etkin ve hızlı bir şekilde güçlendirmeyi seçtik. Bu sene ise kredi kartlarımızın sahip olduğu dinamizme yakışır yeni bir tasarım ve markayla geliyoruz.

70 yıldır sunduğu finansal destekle her zaman üreten Türkiye'nin yanında yer alan bankamızın, halkımızla kurduğu yakın ve güçlü ilişkiyi bireysel bankacılık alanında da ön plana çıkarmak istiyoruz. Bu nedenle yeni markamızı oluştururken bankamızla özdeşleşen halk kelimesini kredi kartlarımızda da kullandık ve HalkCard markasını yarattık.

Tabii sadece tasarım ve markayı değiştirmekle kalmadık, sunduğumuz Advantage özelliklerini de genişlettik ve hizmetlerimize KGS özellikli HalkCard Advantage ürünümüzü ekledik. Modern, yenilikçi ve güçlü bir çizgiye sahip HalkCard Advantage kredi kartı ile hedefimiz, bankacılıkta çağın gereklerini en iyi şekilde yerine getirerek müşteri memnuniyetini en yüksek seviyeye taşımak."

Kuru, Halkbank POS makinelerinin de Advantage programına uyumlu hale getirildiğini aktardı.