Halkbank'tan hediyeli bayram kredisi

Banka, bayram arifesinde işsizlik ve ferdi kaza sigortası hediyeli bayram kredisi veriyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

İSTANBUL - Halkbank, 5 bin YTL'ye kadar kefilsiz kullandırılan "Erken Gelen Bayram Kredisi"ni yüzde 1,49'dan başlayan aylık faiz oranı ve 12 ay vade imkanıyla sunuyor.

Halkbank'tan yapılan açıklamada bayram kredisi kullanan ücretli çalışanların Kredi İşsizlik Sigortası ve Ferdi Kaza Sigortasına, emeklilerin ise Ferdi Kaza Sigortasına ücretsiz sahip oldukları dile getirildi. Açıklamada, "Erken Gelen Bayram Kredisinin aylık faiz oranı, 3.000 YTL'ye kadar yüzde 1,49, 3.001-5.000 YTL aralığında yüzde 1,59 oluyor" denildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Halkbank Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Bilgehan Kuru da şunları kaydetti:

"2005'ten beri her bayram öncesi hizmete sunduğumuz 'Erken Gelen Bayram Kredisi', artık bankamızın bir klasiği haline geldi. Sahip olduğu cazip avantajlarla rakiplerinden ayrılan bu ürünümüzle amacımız, müşterilerimizin bayramı sevdikleriyle beraber sıkıntı yaşamadan, rahat ve mutlu geçirmesini sağlamak. Erken Gelen Bayram Kredisinden faydalanmak isteyenler 19 Aralık 2008 tarihine kadar tüm Halkbank şubelerine başvuru yapabilir."