Halkbank'tan sağlık çalışanlarına 'Nöbetçi Kredi'

Banka, yüzde 1,49 faiz oranı ve 36 ay vade ile hizmete sunduğu 'Nöbetçi Kredi'yi kefilsiz kullandırıyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 

İSTANBUL - Halkbank, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla sağlık sektörü çalışanlarına "Nöbetçi Kredi" hazırladı.

Halkbank'tan yapılan yazılı açıklamada, yüzde 1,49 faiz oranı ve 36 ay vade ile hizmete sunulan "Nöbetçi Kredi"nin kefilsiz kullandırıldığı bildirildi.

Üst limiti 20 bin lira olan krediden 10 Nisan 2009'a kadar tüm sağlık sektörü çalışanlarının yararlanabileceği belirtildi.

Krediden faydalanmak isteyen sağlık sektörü çalışanlarının, tüm Halkbank şubelerine başvurabildikleri, Halkbank iştiraki Birlik Sigorta'nın ise 10 Nisan 2009 tarihine kadar doktorlara ve diğer tüm sağlık personeline kasko, ferdi kaza, konut ve mesleki sorumluluk sigortalarında yüzde 50'ye varan indirimler sunduğu kaydedildi.

Halkbank Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Bilgehan Kuru, bankanın 2008 yıl sonu itibariyle bireysel kredilerde yüzde 34'lük bir artış sağladığını ve yüzde 26 olan sektör ortalamasının üzerine çıktığını ifade ederek, şu değerlendirmelerde bulundu:

"Halkbank'ın bireysel kredilerde elde ettiği bu sonuç tüketicilerimizin ihtiyaçlarına özel kredi tasarlama stratejimizin başarısını bize bir kez daha gösteriyor. Halkbank olarak müşterilerimizin bireysel ihtiyaçlarına yönelik kredilerimize Tıp Bayramına özel Nöbetçi Kredi ürünümüzle devam ediyoruz."