Halkbank'tan TTSO üyelerine kredi

Banka, TTSO üyelerine yıllık yüzde 1.04'lük faiz oranı ve 6 ay vade ile 20 bin TL'ye kadar kredi fırsatı sunuyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 

TRABZON - Halk Bankası ile Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) arasında, oda üyelerine düşük faizle kredi olanağı sağlayan kredi sözleşmesi düzenlenen törenle imzalandı.

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu, törende yaptığı konuşmada, Halkbank'ın TTSO üyelerine yıllık yüzde 1.04'lük çok düşük faiz oranı ve 6 ay vade ile 20 bin TL'ye kadar kredi fırsatı sunduğunu belirtti.

Halkbank KOBİ Pazarlama Daire Başkanı Hakan Başaran ise reel sektörü canlı tutabilmek amacıyla Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği başta olmak üzere şimdiye kadar 10 oda ile kredi anlaşması imzaladıklarını kaydederek, şunları söyledi:

"Bu anlaşmalar neticesinde odalardan bankamıza aktarılan 500 milyon TL ve bankamız kaynaklarından ilave edilen miktar ile birlikte bugüne kadar 7 bin 969 firmaya kredi kullandırdık. Halkbank, finansal krizin etkilerinin daha çok hissedilmeye başlandığı 2008 yılının son çeyreğinde bile hiçbir zaman kredilerini kesme eğiliminde olmadı. Bankamız, Ekim 2008'den bugüne kadar daha önce başka bankalarla çalışan 24 bin 500 yeni firmayı müşteri portföyüne ekledi. Halkbank her zaman üreten Türkiye'nin yanında yer alacaktır."

Konuşmaların ardından Hacısalihoğlu ile Başaran tarafından kredi protokolü imzalandı.