Hannover Sanayi Fuarı'na Türkiye'den 222 firma katılacak

Türkiye'nin geçen yıl 160 firmayla temsil edildiği Hannover Sanayi Fuarı'na bu yıl 222 firma katılacak

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Dünyanın en büyük sanayi fuarı olan ve  67 ülkeden 6 bin 290 firmanın ürünlerini sergileyeceği Hannover Sanayi Fuarı'nda, Türkiye'yi 222 firma temsil edecek. 

Fuara Almanya'dan 2 bin 657, Çin'den 938, İtalya'dan 501, Hindistan'dan 302 firma katılıyor. Türkiye, bu dört ülkenin ardından en fazla katılımcı sıralamasında beşinci sırada yer alıyor. 

Geçen yıl 160 firmayla fuara katılan Türkiye, bu yıl 222 firmayla temsil edilecek. 250 bin kişinin ziyaret etmesinin beklendiği fuarda bu yılki partner ülke Hindistan. Fuar kapsamında Türkiye Makine Tanıtım Grubu, 14 Nisan'da düzenleyeceği Türkiye Akşamı'nda, Türk ve Alman iş adamlarını bir araya getirecek.  

Hannover Sanayi Fuarı bünyesinde Araştırma, Geliştirme Teknolojileri (Research & Technology), Elektrik ve Hibrid Teknolojileri, Elektrik Depolama Sistemleri (MobiliTec),  Endüstriyel Üretim Teknolojileri (Industrial Supply),  Sanayi Otomasyonu Teknolojileri (Industrial Automation),  Enerji ve Çevre Teknolojileri (Energy), Bilgi İşlem Sistemleri (Digital Factory), Rüzgar Teknolojileri (Wind),  Vakum ve Basınçlı Hava Teknolojileri (ComVac),  Yüzey Teknolojileri (Surface Technology) ve  Otomasyon (Motion Drive & Automation) alanında ürünler sergilenecek. 

Fuar, 17 Nisan Cuma gününe kadar sürecek. 

Bu konularda ilginizi çekebilir