Hırvatistanlı üretici taşeron izolasyon işleri yaptırmak istiyor

Hırvatistan’da endüstriyel kalorifer kazanları ve brülör üretimi yapmakta olan bir firma kazanların refrakter izolasyon işlerinin taşeron olarak yaptırabileceği Türk firmalar aradığını belirtmiştir.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Hırvatistan’da 80 yıldır endüstriyel kalorifer kazanları ve brülör üretimi yapmakta olan bir firma kazanların refrakter izolasyon işlerinin taşeron olarak yaptırabileceği Türk firmalar aradığını belirtmiştir.

Orijinal mesajı aşağıdaki şekilde olan müşterinin talebine bir altta verilen linkten ulaşabilirsiniz:

We are ****, the manufacturer of boilers, pressure vessels and objects for enery plants.
We have been involved in firing technology for more than 80 years and are today one of the world leaders in this field. As specialists we plan, develop and produce burners and system solutions for industrial thermal processes. Our products and services are represented in industry just as on ships and offshore installations.
We are looking for subcontractor in field of refractory work for combustion chambers and similar prodacts.
Best regards,

https://www.turkishexporter.net/en/Leads/359469_refractory-works-supply-for-boilers-inquiry-from-croatia

Bu ihracat fırsatı/talebine erişmek istiyorsanız; %80 oranına çıkan hibe desteklerinden, T.C. Ekonomi Bakanlığı ve TİM (Türkiye İhracatçılar Meclisi) toplu üyelik desteği kapsamında yararlanabilirsiniz. Lütfen bilgi için form doldunuz ve 444 23 99’u arayıp bilgi isteyiniz.
Başvuru Formu Linki : https://turkishexporter.net/tr/contact

Bu konularda ilginizi çekebilir