Hyundai Assan'dan Kızılay'a kan bağışı

İzmit fabrikası çalışanlarından 87 kişi kampanya kapsamında kan verecek

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

KOCAELİ - Hyundai Assan İzmit fabrikası çalışanları, Türk Kızılayı'na kan bağışında bulundu.

İnsan Kaynakları Müdür Yardımcısı Ekrem Örs, Hyundai'nin tüm dünya çapında "Happy Move-Mutlu Hareket" adlı sosyal sorumluluk çalışmaları kapsamında, çeşitli ülkelerdeki fabrikalarında "Kan Bağışı Kampanyası" başlattığını söyledi.

Kan vermenin tüm toplum için çok önemli olduğuna değinen Örs, kampanya dahilinde 2006'dan bu yana 299 kişinin kan bağışında bulunduğunu bildirdi.

Hyundai'nin tüm dünyadaki 17 ana fabrikası ve yan kuruluşlarında yaklaşık 106 bin kişiye kan bağışı duyurusu yapıldığını hatırlatan Ekrem Örs, kan bağışının Hyundai'nin Güney Kore'deki üretim tesisleri başta olmak üzere, Türkiye, Çin, Hindistan, Amerika Birleşik Devletleri ve Çek Cumhuriyeti'ndeki fabrikalarında yapıldığını ifade etti.

Fabrika çalışanlarından 87 kişinin kan vereceğini belirten Örs, "İnsan hayatının en önemli yapı taşı olan kana herkes, her zaman ihtiyaç duyabilir. Tüm bireyler ve kuruluşlar sosyal sorumluluk bilinciyle hareket edip, kan bağışına önem vermelidir" dedi.

Konuşmanın ardından kan bağışı formunu dolduran fabrika çalışanları, fabrika önünde kurulan kan verme ünitesinde kan bağışladı. Üretim Genel Müdürü Young Tack Lee de kan vermek için sıraya geçti.