Hyundai, selzedelere özel kampanyasını duyurdu

"Servis Destek Kampanyası" ile kaskosu olmayan araçlara ücretsiz onarım imkanı sunuluyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

KOCAELİ - Hyundai, İstanbul ve Trakya'da yaşanan doğal afet nedeniyle araçları zarar gören müşterileri için "Servis Destek Kampanyası" adı altında özel bir kampanyayı uygulamaya koyduğu bildirildi.

Kampanya dahilinde kaskosu olmayan araçlara ücretsiz onarım imkanı sunuluyor.

Hyunadi'den yapılan yazılı açıklamaya göre kasko sigortası olmayan veya sigorta poliçesi kapsamında sel (doğal afet) yer almayan Hyundai müşterilerinin araçları, kampanyaya katılan yetkili servislerde parça ve mekanik kaporta-boya dahil olmak üzere tüm işçilikler ücretsiz olarak sağlanacak. Bu kapsamda, araçtaki parça ve işçilik olarak toplam hasar bedelinin, aracın kasko sigorta değerinin yüzde 50'sini aşmayacak şekilde olması aranacak. Kasko sigortası olan araçlarda ise tüm parça ve işçiliklerde yüzde 30 oranında indirim sağlanacak.

Servis Destek Kampanyası 16 - 30 Eylül 2009 tarihleri arasında, İstanbul ve Trakya Bölgesi'nde sel felaketinden mağdur olan tüm Hyundai araçları için geçerli olacak.

Hyundai, İstanbul ve Trakya'da Yetkili Servis'lerinde yaptığı bu çalışmaların haricinde, bu bölgede bulunan büyük alışveriş merkezlerinin açık otoparkında özel kontrol alanları kurdu. Araçlarında problem olan müşteriler, bu alanlardaki Hyundai yetkili teknisyenlerine araçlarını ücretsiz olarak kontrol ettirip, gerektiği durumlarda en yakın yetkili servise yönlendirilecek. Bu sayede, selden dolayı mağdur olan Hyundai müşterilerinin araçlarına en kısa sürede müdahale edilip, sorunların doğru şekilde çözümlenmesi sağlanacak.