İDEV, 3 Mart'ta kapılarını Kocaeli'de açıyor

2. Doğu Marmara İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı, Kocaeli, Sakarya, Düzce, Bolu ve Yalova illerinden firmaların katılımıyla 3-6 Mart'ta Kocaeli Uluslararası Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilecek

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) tarafından Doğu Marmara'daki illerin sanayi ve ticaret odalarının destekleriyle düzenleyeceği 2. Doğu Marmara İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı (İDEV), 3-6 Mart'ta yapılacak. 

KOTO Başkanı Murat Özdağ, İzmit'teki bir restoranda düzenlenen tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, Kocaeli başta olmak üzere Doğu Marmara'yı Anadolu yakasını fuar merkezi haline getirmek istediklerini söyledi. 

Kocaeli'nin konumu ve 35 bin metrekaresi kapalı bir fuar alanına sahip olmasından dolayı kentin fuarcılık alanında öne çıktığını ifade eden Özdağ, bu hedefin gerçekleşmesi için Doğu Marmara'daki ticaret ve sanayi odaları başta olmak üzere tüm dinamiklerin desteği gerektiğini kaydetti. 

Özdağ, geçen yıl ilkini yaptıkları fuarda 30 milyon liralık ticaret hacmi sağlandığını dile getirerek, "Doğu Marmara illerini farklı alanlarda cazibe merkezi haline getirecek olan bu fuarlar sayesinde bölge ticaret faaliyetlerinin artırılması, farklılaştırılması ve uluslararasılaştırılmasını öngörmekteyiz. 30 farklı sektöre yönelik olan fuar, aynı zamanda bölgesel ve ulusal ticaret potansiyelinin uluslararası platformlarda da en iyi şekilde temsil edilmesi hedefini taşımaktadır" diye konuştu. 

Bölgedeki illerden önemli sayıda katılımcının geçen yıl fuarda yer aldığını anımsatan Özdağ, bu yıl da 300'ün üzerinde firmanın fuara iştirak etmesini öngördüklerini bildirdi. 

Fuar, 3-6 Mart'ta Kocaeli, Bolu, Sakarya, Düzce ve Yalova illerindeki firmaların katılımıyla Kocaeli Uluslararası Fuar Merkezi'nde yapılacak. 

Bu konularda ilginizi çekebilir