İrlanda için iş makinesi ataşmanları talep ediliyor

İrlanda’da iş makineleri satıcısı firma makinelere uygun ataşmanlar konusunda özellikle Türkiye’den tedarikçiler aradıklarını beyan etmiştir.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İrlanda’da ağır hizmet iş makineleri satıcısı bir firma makinelere uygun ataşmanları da satış esnasında sunmayı planladıklarından bahisle bu ataşmanlar konusunda özellikle telehandler ataşmanları için Türkiye’den tedarikçiler aradıklarını beyan etmiştir.

İrlanda, teknik mevzuat konusunda AB’nin düzenlemelerini uygulamaktadır. AB Komisyonu, uyumlaştırılmış Avrupa İşareti (“CE” işareti)’nin ve seçilmiş armonize uygunluk modüllerinin kullanımıyla, ticaretteki teknik engellerin elimine edilmesini desteklemektedir.

İrlanda 2013 yılında %1,1 büyüme kaydetmiştir. 2014 ve 2015 yıllarında sırasıyla %8,5 ve %26,3 oranında büyüme gerçekleşmiştir. 2016 yılı tahmini büyüme oranı ise %4,9’dur. Bir dönem ekonominin en önemli sektörü olan tarımın payı halihazırda çok azalmış olup, mevcut durumda sanayi GSYİH’nın yaklaşık %30’unu (yapı ve inşaat dahil) teşkil etmektedir. İhracat ve yabancı yatırımlardaki yükseliş ekonomik büyümede rol oynamaya devam etmektedir. Hizmet sektörü GSYİH’nın %67’sini oluştururken, tarım % 3’ünü oluşturmaktadır.

İrlanda’nın toplam bilgi yatırımı (Ar-Ge harcamaları, yazılım yatırımı ve üst düzey eğitim), geçtiğimiz 10 yılda %10 oranında artış göstermiş, aynı dönemde OECD ve AB ülkelerindeki artış düzeyi ise yaklaşık %3 seviyesinde gerçekleşmiştir.

Orijinal mesajı aşağıdaki şekilde olan müşterinin talebine bir altta verilen linkten ulaşabilirsiniz:

We at ****** are heavy vehicles dealer for Ireland.
We sell the Range of Excavators, Telehandlers and Small Equipment.
In 2017, we will start to sell Wheel Loaders for the Country of Ireland.
I am sure that the best way to promote and sell their machines will be through the use of attachments.

So, We will need to have a supplier of Attachments that way it will be easier to convince customers to buy the wheel loaders and the Telehandlers.

I am interested in finding a supplier for Attachments for the range of Telehandlers and Wheel loaders. Could you please send me a list of your products and a price list.
Thank you

http://turkishexporter.net/en/Leads/343925_attachments-for-telehandlers-required-in-ireland

 

Bu talebi bırakan alıcının iletişim bilgileri ve ilgili talebe ait teknik detaylar tüzel firmalar ve şahıs firmalarına ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Değerli İhracatçımız, bu ve benzeri yüzlerce yurt dışı talep ve ihracat fırsatlarına sürekli ve ücretsiz erişebilmek için üyesi bulunduğunuz; Ticaret ve Sanayi Odası, İhracatçı Birliği ve İş dernekleri aracılığıyla Ekonomi Bakanlığı ihracat desteklerini kullanabilirsiniz.
Lütfen bağlı bulunduğunuz bu tür dernekler aracılığıyla Turkishexporter.Net'e başvurunuz...

 

Bu konularda ilginizi çekebilir