İrlandalı müşteri çocuk oyun parkları ithal edecek

İrlandalı bir müşteri iç mekan ve dış mekan çocuk oyun parkı ekipmanları konusunda Türkiye’den tedarikçiler aramaktadır.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İrlandalı bir müşteri iç mekan ve dış mekan çocuk oyun parkı ekipmanları konusunda Türkiye’den tedarikçiler aramaktadır.

Türkiye- İrlanda dış ticaret hacmi 2015 yılında 1,3 milyar dolar düzeyindedir. 2015 yılı itibariyle İrlanda’ya ihracatımız 467 milyon dolar, ithalatımız ise 840 milyon dolar düzeyinde gerçekleşmiştir

İrlanda ile ikili ticaretimiz artış ivmesini ve sağlıklı gelişimini sürdürmektedir. Bununla birlikte, aynı gelişmeyi karşılıklı yatırım alanında görmek mümkün değildir. Ülkemiz ile İrlanda arasında "Yatırımların Karşılıklı Teşviki ve Korunması Anlaşması" imzalanması bulunmamaktadır. İrlanda’da ekonomik kriz sonrasında toplam 9 adet Türk sermayeli şirket faaliyet göstermekte olup, bunların bir kısmı Dublin’deki “Uluslararası Finansal Hizmetler Merkezi”nde işlem yapan finansal hizmet şirketleridir.

Orijinal mesajı aşağıdaki şekilde olan müşterinin talebine bir altta verilen linkten ulaşabilirsiniz:

I'm interested in getting a price list for Indoor play area and maybe for some outdoor playground equipments
also for a new adventure park in Ireland,
Also if you do indoor climbing walls please

http://www.turkishexporter.net/en/Leads/340225_playground-equipments-request-from-ireland

Bu talebi bırakan alıcının iletişim bilgileri ve ilgili talebe ait teknik detaylar tüzel firmalar ve şahıs firmalarına ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Bu konularda ilginizi çekebilir