IRP Türkiye, franchise ofisleriyle büyüyecek

Altaş, 2009 yılında franchise ile 50 ofis açmayı ve 700 milyon dolarlık işlem hacmi gerçekleştirmeyi hedeflediklerini söyledi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

İSTANBUL - International Realty Plus (IRP) Türkiye'de hizmet vermeye başlıyor.

International Realty Plus (IRP) Türkiye Üst Yöneticisi (CEO) Hüseyin Altaş, Türkiye'de daima konut açığının olduğunu belirterek, bu sektöre yatırım yapıp IRP'yi Türkiye'ye getirdiklerini söyledi.

IRP'nin Türkiye'deki organizasyonu hakkında bilgi vermek için Çırağan Sarayı'nda düzenlenen basın toplantısında konuşan Altaş, IRP Türkiye'nin, yaklaşık bir yıldır sürdürülen görüşmelerin sonucu olarak ortaya çıktığını, Liman Holding ile yapılan işbirliği sonucunda IRP'yi Türkiye'ye getirdiklerini bildirdi.

Altaş, IRP Türkiye'nin, klasik gayrimenkul şirketlerinden farklı olarak pazara girdiğini dile getirerek, Alman Zabel firması ile stratejik ortaklık kurup mülkiyet yönetimi konusunda da faaliyet göstereceklerini belirtti.

IRP Türkiye'yi franchise ofisleri aracılığıyla büyütmeyi amaçladıklarını ifade eden Altaş, 2009 yılında franchise ile 50 ofis açmayı ve 700 milyon dolarlık işlem hacmi gerçekleştirmeyi hedeflediklerini anlattı.

Hüseyin Altaş, alacakları franchise bedellerinin 5-20 bin dolar arasında olacağını kaydetti.