İstanbul REstate Gayrimenkul Fuarı açıldı

Toplam 55 firmanın katıldığı fuara giriş ücreti ise 280 euro

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 

İSTANBUL - İstanbul REstate Gayrimenkul Fuarı, Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda açıldı.

Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği'nin (GYODER) fuar organizatörü Reed Exhibitions işbirliği ile düzenlediği fuarda, proje büyüklüğü toplamı 10 milyar dolar olan 100'den fazla proje sergileniyor.

Toplam 55 firmanın katıldığı fuara giriş ücreti ise 280 euro.

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan İstanbul REstate Fuar Organizasyonu A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Nurhan Azizoğlu, fuarda bin kişilik ziyaretçi listeleri olduğunu söyledi.

55 firmanın 100'den fazla proje ile fuarda yer aldığını ifade eden Azizoğlu, firmaların projelerinin toplam değerinin 10 milyar dolar olduğunu kaydetti.

Fuara giriş ücretinin 280 avro olduğunu belirten Azizoğlu, "Bu konseptte Türkiye'de ilk fuar. Türkiye'de giriş ücreti 10 liranın üstünde fuar bilmiyorum. Burayı ziyaret edenlerin hepsi sektörün profesyonelleri ya da yatırımcıları. Buradaki insanlar iş bağlantıları için geliyor" dedi.

Fuarda 4 belediye yer alıyor

Fuarda İstanbul ve Ankara büyükşehir belediyelerinin yanı sıra Viyana ve Tiflis olmak üzere 4 belediyenin yer aldığını, Bakü belediyesinin de delegasyonunun fuara katıldığını söyleyen Azizoğlu, Viyana belediyesinin gayrimenkul firması olan Wienholding'in Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne şehir içi ulaşım projesi sunduğunu ve bu konuda belediyeye danışmanlık hizmeti vereceklerini kaydetti.