İşte somut talepler

Kurucumuz Nezih Demirkent'in anısına geleneksel olarak düzenlenen "Kentler Sanayilerini ve Ticaretlerini Anlatıyor" konulu oturumda, iş dünyası temsilcileri hükümetten isteklerini sıraladı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 

Volkan ÖZSOY

İSTANBUL - Gazeteniz DÜNYA'nın kurucusu Nezih Demirkent, aramızdan ayrılışının 8'inci yılında Aşiyan Mezarlığı‘ndaki kabri başında anıldı. Taksim Elite World Hotel’de ise "Nezih Demirkent'i Anma Toplantısı" düzenlendi. Ardından Demirkent anısına geleneksel olarak düzenlenen "Kentler Sanayilerini ve Ticaretlerini Anlatıyor" konulu oturum düzenlendi. Oturum başkanlığını DÜNYA yazarı Güngör Uras yaptı.

Oturuma İstanbul ve Anadolu iş dünyasının önde gelen isimleri katıldı. Krizin etkilerinin oldukça yoğun olarak hissedildiğini anlatan katılımcılar, hükümetten de çözüm için somut taleplerde bulundular. Krizin dünyayı sardığını ve ihracatın darbe aldığını belirten sanayiciler, iç tüketimin canlandırılmasını istediler. İş dünyasının talepleri arasında kaynak yaratılmasından, KDV’nin indirilmesine kadar birçok istek yer aldı.

Haberin ayrıntıları bugünkü DÜNYA Gazetesi'nde