İstihdama tam destek verdiler

Makina Mühendisleri Odası Konya Şubesi ve İŞKUR Konya İl Müdürlüğü, Konya'nın kalkınmasına katkıda bulunmak için İstihdam teşvik programının tanıtıldığı bir toplantı gerçekleştirdi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Berfin ÇERMİK

KONYA - Makina Mühendisleri Odası Konya Şubesi ve İŞKUR Konya İl Müdürlüğü işbirliğiyle istihdam teşvik programının tanıtılması ve kamuoyuna duyurulması amacıyla bir toplantı düzenledi.

Makina Mühendisleri Odası Konya Şubesi'nde TMMOB Konya İl Koordinasyon Kurulu'nu oluşturan meslek odalarının da katılımı ile gerçekleştirilen toplantıda, İŞKUR Konya İl Müdürü Emrah Keleş istihdam teşvik programlarıyla ilgili sunum yapıp, katılımcıları bilgilendirdi.

"Bu programları tanıtmaktaki en önemli amacımız Konya'nın kalkınmasına katkıda bulunmak, işverenlerimize maddi destek vererek işsizlik oranını düşürmek, işsiz olan vatandaşlarımıza yeni iş imkânları sağlamaktır" diyen Keleş, "Kurum ve kuruluşlarda toplantılar yapmakta, toplumu bu fırsatlarla ilgili bilgilendirmekteyiz. Birçok firmanın ilgi gösterdiği bu programlara mühendis ve mimarlarımızın da destek olacağına inanıyorum" açıklamalarında bulundu.

"istihdam teşvik programlarına tam destek vermekteyiz"

Konya İl Koordinasyon Kurulu (İKK) İl Temsilcisi, Makina Mühendisleri Odası Konya Şube Başkanı Ö.Erdoğan Duransoy da, "Çalışma Hayatında Milli Seferberlik projesi kapsamında yürütülen bu istihdam teşvik programlarına tam destek vermekteyiz. Meslek Odaları olarak bu çalışmayı oldukça önemsiyoruz. Oda üyelerimizin de ilgi göstereceğine inandığımız bu programlar sayesinde şehrimizde birçok vatandaşımız iş sahibi olacaktır" ifadelerini kullandı. 

Bu konularda ilginizi çekebilir