KalDer’e iki yeni üye

KalDer Ankara Başkanı Nazmi Karyağdı, “Demiryolu ve belediye hizmetlerinde kalite artacak” dedi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Türkiye’de mükemmellik kültürünü yaşam biçimine dönüştürerek rekabet gücünün ve refah düzeyinin yükseltilmesine katkıda bulunmak misyonuyla 1990 yılından beri faaliyetlerini sürdüren Türkiye Kalite Derneği-KalDer iki yeni kurumsal üye daha kazandı.

TCDD ve Çankaya Belediyesi’nin KalDer ailesine katıldığını belirten KalDer Ankara Başkanı Nazmi Karyağdı, iki kurumla birlikte yapacakları çalışmalarla demiryolu ve belediye hizmetlerinde kalitenin artacağını söyledi.

KalDer’in ülke genelinde vatandaşa, müşterilere sunulan hizmetin kalitesinin artırılmasında bir sivil toplum kuruluşu olarak çalışmalarını daha da yaygınlaştırdığını beliren Karyağdı,

“Kamu kurumlarımızla, özel sektördeki şirketlerimizle ve belediyelerimizde yakından çalışmakta ve ülkemizdeki yaşam kalitesinin artması için işbirliklerimizi geliştirmekteyiz” dedi.

Yeni üye TCDD Taşımacılık A.Ş. ile demiryolu taşımacılığında kalitenin ve verimliliğin daha da artırtılmasına yönelik çalışmalar gerçekleştireceklerini d ile getiren Nazmi Karyağdı, Çankaya Belediyesi ile de yerel hizmetlerde kalitenin geliştirilmesi ve yaygınlaştırılması yönünde çalışma yapacakları bilgisini verdi.