KasapDöner, Bakü'de restoran açtı

Yurt dışında büyüme atılımını sürdüren KasapDöner, Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de hizmete girdi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

"Hambuger çocuklarına yedirmeye geliyoruz" sloganıyla yola çıkan KasapDöner, son restoranını bugüne kadar yapılan en büyük yatırımla Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de hizmete açtı.

Türkiye'nin ilk fast-casual döner restoranı KasapDöner, dünyanın en sağlıklı ve lezzetli yiyeceklerden biri olan döneri sıra dışı lezzeti ve farklılaşan konseptiyle Azerbaycan'ın başkenti Bakü'ye de taşıdı. 

İstanbul, Ankara ve Bodrum'da 28 restoranı bulunan ve ilk yurt dışı şubesini Lefkoşa'da açan KasapDöner, her gün yaklaşık 10 bine yakın misafir ağırlıyor. Yurt dışında büyüme atağını Bakü ile sürdüren KasapDöner, uygun fiyat-iyi hizmet dengesini koruyarak yılsonu itibariyle 60 şubeye ulaşmayı planlıyor. 

Türkiye sınırları dışında da büyüyecek

Global Restoran Yatırımları Genel Müdürü Taner İçten, "KasapDöner ile geleneksel ve markasız bir Türk yiyeceği olan dönere hem marka kazandırdık hem de standart bir kalite getirdik. Bugüne kadar KasapDöner lezzetini, İstanbul, Ankara, Bodrum ve Lefkoşa'da 28 farklı restoranla lezzet tutkunlarıyla buluşturduk.  Ancak hedefimiz, Türkiye sınırlarını aşıyor. Yurt dışında büyümek, tüm dünyayı KasapDöner lezzetiyle tanıştırmak istiyoruz. Bunun ilk adımını Lefkoşa ile attık, bugün de Bakülü dostları KasapDöner lezzetiyle tanıştırdık. Yurt içinde ve yurt dışında büyüme atılımımız sürecek. Önemli lokasyonlarda anlaşması tamamlanan restoranlarımızla Mayıs ayında şube sayısını 35'e cıkaracağız." şeklinde konuştu. 

Bakü kent protokolü ve yerel medyasının da büyük ilgi gösterdiği açılışta, konuklara KasapDöner lezzeti tattırıldı. 

Bu konularda ilginizi çekebilir