LS Traktör'den yeni "Plus Serisi"

Her türlü toprak ve mevsim şartlarında performans gösteren traktör, klimalı-CD çalarlı orijinal kabini ile konforlu sürüş sağlıyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

İSTANBUL - Anadolu Grubu bünyesinde bulunan Anadolu Motor, Türk çiftçisinin beğenisini kazanan LS Traktör'ün yeni Plus Serisi'ni de Türkiye'ye getirdi.

Anadolu Motor, bir yıldır distribütörlüğünü yaptığı Güney Koreli LS Traktör'ün şimdi de üst segmentte yer alan Plus Serisi'ni, 70-80-90 HP güçlerindeki üç farklı modelle Türk çiftçisinin beğenisine sunuyor.

LS Plus Serisi, 4x4 özelliği, düşük yakıt tüketimine sahip yüksek teknolojili Iveco Euro3 motoru, 3 farklı hızda çalışabilen kuyruk mili, sürüngen özellikli 20 ileri-20 geri vitesli şanzımanı, hızı ve yüksek verimliliği ile her türlü toprak ve mevsim şartlarında performans gösterirken, klimalı-CD çalarlı orijinal kabini ile konforlu bir sürüş sağlıyor.

Anadolu Motor Genel Müdürü Erdoğan Özoğul "Birim alandan getirisi yüksek ürünlerin yetiştiriciliğinin artmasına paralel olarak modern ekipman kullanımı da giderek yaygınlaşmaktadır. Yüksek teknolojili LS Plus Serisi traktörler sahip olduğu teknik özellikler ve çevre dostu motorları ile modern ekipman kullanımına uygun, ekonomik ve verimlidir" dedi. Tarım sektöründe ileri teknoloji içeren traktörlerle faaliyet gösterdiklerini ifade eden Özoğul, "LS Plus Serisi Türkiye mevsim ve toprak şartlarına uygun olarak çiftçilerin beklentilerine göre üretildi" dedi.

Öncelikli amaçlarının müşteri memnuniyeti olduğuna dikkat çeken Özoğul "Türkiye'nin bir çok noktasına yayılmış Anadolu Motor'un kurumsal yapısına uygun bayi ve servis ağı ile hizmet veriyoruz. Tüm satış ve satış sonrası hizmetler personelini, bayi ve yetkili servisleri belirli aralıklarla gerekli teorik ve pratik eğitimlerden geçirerek müşterilerimize sunduğumuz ayrıcalıklı hizmetin kalitesini yüksek tutuyoruz" diye konuştu.