Macaristan'dan kumaş talebi

Macaristan' da ordu ve polis teşkilatlarına malzeme temini sağlayan firma, Türkiye’den yüksek kaliteye sahip elbiselik kumaşlar satın almak istiyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Macaristan'da ordu ve polis teşkilatlarına malzeme temini sağlayan firma, Türkiye’den yüksek kaliteye sahip elbiselik kumaşlar satın almak istemektedir.

Yerel talebe göre tekstil sektöründe üretimi yeterli olmayan Macaristan, tekstil ürünleri ithal etmektedir. Üretiminin yeterli gelmeyip ithal etmesinin nedeni Uzak Doğu ürünleriyle rekabet güçlüğünden doğmaktadır. Macar tüketicilerinin büyük çoğunluğu kaliteden önce fiyatına bakmaktadır.Bu pazara girerken fiyatların tüketiciye göre revize edilmesi gerekmektedir.

Macaristan' a tekstilde ihracat yapan başlıca ülkeler; İtalya, Almanya, Polonya, Slovakya, Uzak Doğu ve Türkiye’dir. Macaristan'ın ithalatında Türkiye'nin payı gittikçe artmaktadır.

Macaristan' da ordu ve polis teşkilatlarına malzeme temini sağlayan firma, Türkiye’den yüksek kaliteye sahip elbiselik kumaşlar satın almak istemektedir. Firmayla aşağıdaki linkten iletişime geçebilirsiniz.

http://turkishexporter.net/en-US/Leads/326066_knitted-pique-fabrics-requested-in-hungary

İlgili talep kurumsal oluşumlu (vergi numarasına sahip  limited şirketi, anonim şirketi ve şahıs şirketi) firmalara ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u  arayınız.

Bu konularda ilginizi çekebilir