Medexcon 2015 Sağlık Fuarı kapılarını açtı

Medexcon 2015 Sağlık Fuar ve Kongresi ATO Congresium kapılarını ziyarete açtı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

TG Ekspo Uluslararası Fuarcılık A.Ş organizasyonuyla düzenlenen Medexcon 2015 Sağlık Fuar ve Kongresi bugün kapılarını ziyarete açtı. 2-4 Aralık 2015 tarihleri arasında Ankara ATO Kongre ve Fuar Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe, sağlık sektörü profesyonelleri, kamu otoriteleri, tedarikçiler ve uluslararası distribütörlerin katılım gerçekleştiriyor.

Çok sayıda özel konulu konferansın yer aldığı fuarda gerçekleşen konferansların konu başlıkları şu şekilde sıralanıyor: Sağlık Teknolojileri’nin ve Tıbbi Cihaz Sektörü’nün Geleceği, Hastanelerde Bilişim Teknolojileri, Sağlıkta Gelecek Vizyonu, Sağlık Sektöründe Kadın Dokunuşu, İnovasyonel Sağlık Akımları, Güncel SGK Mevzuat ve Uygulamaları. Profesyonel konuşmacıların sektörel bilgi ve deneyimleri paylaştığı fuarda, katılımcılar sağlık alanındaki teknolojiler hakkında bilgi edinme olanağı buldu. 

Yabancı tedarikçilerin sağlık endüstrisine yönelik ilgisindeki yoğun artış, 80 milyar dolarlık pazar payı olan Türkiye’yi cazip bir seçenek haline getiriyor. Türkiye’deki yenilikleri başkent Ankara’da takip etmek isteyen çok sayıda firma arasında. Türkiye’den Dolsan Medikal, Şifa Kimya, Nurel Medikal ,Medika Kalıp ve Plastik San.Tic.Ltd.Şti ve Mixta Tıbbi Cihazlar olmak üzere sağlık sektörünün önemli pazar oyuncuları yer aldı.