Migros'tan taksitli kurban satışı

Kurbanlıklar mağazalardan nakit olarak alınabileceği gibi kredi kartına 6 veya 8 taksitle de satın alınabilecek

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

İSTANBUL - Migros Türk, Kurban Bayramı için tüketicilere taksitle 40-45 kilogram civarında 1 yaşını tamamlamış kurban alımı imkanı sunuyor.

Migros Türk'ten yapılan yazılı açıklamada, tüketicilere Kurban Bayramında çağdaş yöntemlerle ve hijyenik şartlarda, sağlıklı kurban kesim imkanı sundukları ve kesilecek kurbanlıkların, 40-45 kilogram civarında 1 yaşını tamamlamış Karaman cinsi koçlar olduğu belirtildi.

Kesim talep eden kişinin vekaletiyle, kurbanın Migros'un özel anlaşma yaptığı ruhsatlı kesimhanelerde bayramın birinci ve ikinci günü noter huzurunda, veteriner hekimler kontrolünde ve İslami koşullara uygun olarak kesileceği ifade edilen açıklamada, kurbanlıkların mağazalardan nakit olarak alınabileceği gibi kredi kartına 6 veya 8 taksitle de satın alınabileceği bildirildi.

Hijyen ve gıda güvenliği standartlarına uygun şekilde parçalanıp Tarım ve Köyişleri Bakanlığı tarafından onaylanmış ambalaj malzemeleri ile paketlendikten sonra kolilenecek olan kurban eti, sipariş verenin tercihine göre ya kendilerine ya da hayır kurumlarına teslim edilecek. Kurumlara bağışta bulunan kişilere kurumların bağış makbuzları iletilecek. Ayrıca kurban etleri,soğuk hava depolarında depolanarak soğuk zincir kırılmadan teslimat adreslerine ulaştırılacak. Kurbanlıkların derileri, bağırsakları, kelleleri ve paçaları ise gerekli şekilde muhafaza edilip, Türk Hava Kurumuna noter huzurunda ve belge karşılığı teslim edilecek. Açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Kurbanlar, Darüşşafaka Cemiyeti, İstanbul Zihinsel Engelliler için Eğitim ve Dayanışma Vakfı (İZEV), Kızılay, Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV)'na bağışlanabileceği gibi, kurban paketleri Migros mağazalarından teslim alınabilir veya  tüketicilerin adreslerine teslim edilebilir. Adrese teslimatlar sadece İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa ve Antalya illerine yapılabilecek ve 10 YTL dağıtım ücreti alınacak. Tüketiciler siparişlerini, www.kangurum.com.tr veya www.e-kurban.com internet sitelerinden, Migros, Tansaş, Macrocenter ve 5M mağazalarında sipariş formu doldurarak veya 444 10 44 numaralı Müşteri Hizmetleri Hattını arayarak verebilecekler."