Moğolistan ithal edecek

Türkiye'den havayolu şirketi için üniforma dikimi yaptıracak olan Moğolistanlı firma, tedarikçilerle iletişime geçmek istiyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Moğolistan, Doğu ve Orta Asya'da bulunan denize kıyısı olmayan bağımsız bir ülkedir. Ülkenin kuzeyinde Rusya, güneyinde, doğusunda ve batısında Çin Halk Cumhuriyeti vardır.  

Moğolistan’ın ihracatının yüzde 81‘ini temsil eden 6 ürünün biri hariç hepsinde alıcı ülke Çin’dir. İthalatta da durum farklı değildir. İthalatın yüzde 38’ini oluşturan ilk 6 ürünün de önde gelen ülkesi yine Çin’dir. İthalatta birinci sırayı Moğolistan’ın akaryakıt ihtiyacının tedarikçisi konumundaki Rusya almaktadır.

Moğolistan’ın ihracat ve ithalatındaki ürün yapısına bakıldığında, ham madde ihraç ettiği karşılığında gıda, taşıt araçları ve makina ve teçhizat ve diğer tüketim malları aldığı görülmektedir. Son zamanlarda özellikle madencilik alanında kullanılan makina ve araçların ithalatında son yıllarda artış görülmektedir.

Türkiye'den havayolu şirketi için üniforma dikimi yaptıracak olan Moğolistanlı firma, tedarikçilerle iletişime geçmek istemektedir. Firmayla aşağıdaki linkten iletişime geçebilirsiniz.

http://turkishexporter.net/en-US/Leads/325537_airline-uniforms-requested-in-mongolia 

Bu konularda ilginizi çekebilir