Onur Air, bayramda ek sefer düzenleyecek

Şirket, artan yolcu talebini karşılamak için iç hatlarda 16 ek sefer düzenleyecek

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

İSTANBUL - Onur Air, Ramazan Bayramı dolayısıyla artan yolcu talebini karşılamak için iç hatlarda 16 ek sefer düzenleyecek.

Onur Air'den yapılan yazılı açıklamada, Ramazan Bayramı'nı da kapsayan 18-22 Eylül 2009 tarihleri arasında Antalya, İzmir, Bodrum, Dalaman, Trabzon ve Diyarbakır hatlarında 16 ek sefer düzenleneceği, Adana hattında filodaki  büyük uçaklarla sefer yapılacağı bildirildi.

Tüm hatlarda yüzde 85 doluluk oranını yakaladığı kaydedilen Onur Air, tatil süresince günde ortalama 40 iç hat seferi yapacak. Onur Air, en yoğun seferleri Antalya, Bodrum, İzmir, Diyarbakır, Trabzon ile Adana hatlarında gerçekleştirecek. Kültür turizmi kapsamında en çok talep alan hattın Diyarbakır olduğu, Antalya, Bodrum ve İzmir uçaklarının ise günler öncesinden dolduğu açıklandı.

Bayram haftasında günde ortalama 7 bin yolcu taşınacağı ifade edilen açıklamada, girişlerde kuyruklar oluşabileceği için yolcuların uçuş saatinden en az 1,5 saat önce havalimanında bulunmaları gerektiği ve alana gelirken toplu taşıma araçlarını tercih etmeleri önerildi.