ÖYK'dan taşınmaz satışına onay

Özelleştirme Yüksek Kurulu, Maliye Hazinesi ile tta Gayrimenkul A.Ş adına kayıtlı bazı taşınmazların özelleştirilmesine onay verdi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANKARA - Özelleştirme Yüksek Kurulu, Maliye Hazinesi ile tta Gayrimenkul A.Ş adına kayıtlı bazı taşınmazların özelleştirilmesine onay verdi.

ÖİB'nin konuya ilişkin kararları, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı. Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), özelleştirme kapsam ve programa alınan Maliye Hazinesine ait Aksaray’ın Merkez ilçesi, Taşpazar Mahallesinde yer alan taşınmazın özelleştirme kapsam ve programına alınmasına karar verdi.

ÖİB, tta Gayrimenkul A.Ş. adına kayıtlı; Samsun’un Bafra ilçesi, Hacınabi Mahallesinde yer lan ticaret, konut ve yol alanı imarlı gayrimenkulün üzerindeki bina ile birlikte “satış” yöntemiyle özelleştirilmesi amacıyla İhale Komisyonunca; 7 milyon 600 bin TL bedelle en yüksek teklifi veren Bahar Medikal Tıbbi Malzeme ve İnşaat Taahhüt Ticaret Ltd. Şti.’ye İhale Şartnamesi çerçevesinde satılmasına, Bahar Medikal Tıbbi Malzeme ve İnşaat Taahhüt Ticaret Ltd. Şti.’nin sözleşmeyi imzalamaktan imtina etmesi veya diğer yükümlülükleri yerine getirmemesi halinde teminatının İdare lehine irat kaydedilmesine ve ihalenin iptaline onay verdi. 

Bu konularda ilginizi çekebilir