Özlü: 6 aylık program hazırladık

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Özlü, "Bakanlık olarak 6 aylık bir program hazırladık ve bunu Başbakanlık'a sunduk. Başbakanlık onayladıktan sonra bunu kamuoyu ile paylaşacağız." dedi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Bakanlık olarak, sanayide yapılacakları planlayan 6 aylık program hazırladıklarını ve bunu Başbakanlık'a sunduklarını söyledi.

Başbakanlığın onayının ardından programın kamuoyu ile paylaşılacağını dile getiren Özlü, "Her bakanlık, her teşkilat bir program hazırlıyor, biz de bakanlık olarak 6 aylık bir program hazırladık ve bunu Başbakanlık'a sunduk. Bu program, Türkiye'nin sanayide, teknolojide yapacaklarını, yapmak istediklerini planlayan bir program. Başbakanlık onayladıktan sonra bunu kamuoyu ile paylaşacağız." şeklinde konuştu.

Anayasa değişikliği referandumundan sonraki süreci 'yeni atılım dönemi' olarak niteleyen Bakan Özlü, "Bunun temel parametreleri demokrasi, daha çok demokrasi, değişim, daha fazla değişim ve reformlardır. Bu üç ana eksende oluşturduğumuz bu yeni atılım dönemi, inşallah, Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde devam edecek." değerlendirmesinde bulundu.