PO'nun 9 aylık net karı 249 milyon YTL

Şirket, üçüncü çeyrekte net satış tutarını, geçen yılın aynı dönemine oranla yüzde 35 artırdı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

İSTANBUL - Petrol Ofisi 2008 yılı dokuz aylık döneminde 249 milyon YTL net kar elde etti.

Petrol Ofisi'nden yapılan yazılı açıklamada, şirketin 2008 yılı üçüncü çeyrek dönemi mali tablolarına göre, net satış tutarının, geçen yılın aynı dönemine oranla yüzde 35 artışla 13 milyar 390 milyon YTL (10,984 milyar dolar), faiz, vergi ve amortisman öncesi karlılığının ise yüzde 37 artışla 669 milyon YTL (549 milyon dolar) olduğu kaydedildi.

Petrol Ofisi'nin net karının ise dokuz aylık dönemde 249 milyon YTL olarak gerçekleştiği ve şirketin, 2008 yılı üçüncü çeyrek finansal döneminde satış hacmini bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 37 oranında artırdığı belirtildi.

Petrol Ofisi Üst Yöneticisi (CEO) Melih Türker, konuya ilişkin değerlendirmesinde, şunları kaydetti:

"Müşteri beklentilerini en üst seviyede anlamak, buna uygun ürün ve hizmetler geliştirmek hedefindeki bir şirket olarak, yaygın istasyon ağı, sürekli artan hizmet kalitesi ve tüm segmentleri kapsayan hizmet çeşitliliği ile liderliğimizi korumaktayız. 2008 yılının ilk dokuz aylık döneminde elde ettiğimiz satış hacmi ve karlılık, müşteri memnuniyetine yönelik çalışmalarımızın ve doğru projelere, işbirliklerine imza atmamızın sonucudur."