Polonya, ısıtıcı cihaz ithal etmek istiyor

Polonya’da büyük bir otomotiv ürünleri toptancısı Türkiye’den webasto ısıtıcı cihaz ithal etmek istiyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Polonya’da mukim büyük bir otomotiv ürünleri toptancısı firma Türkiye’den webasto ısıtıcı cihaz ithal etmek istediklerini belirterek fiyat teklifi talep etmektedir.

Polonya’ya giriş yapan doğrudan yabancı sermayenin ülkelere göre dağılımına ilişkin verilere bakıldığında, ülkeye gelen doğrudan yabancı sermayenin yüzde 80’den fazlası AB kaynaklıdır.

Yabancı yatırımlar imalat sanayinin yanı sıra ticaret ve finansman alanlarında yoğunlaşmaktadır. Yabancı yatırımların yoğun olduğu imalat sanayi kolları ise gıda işleme, otomotiv, kağıt, elektrik ve kimya endüstrileridir.

İmalat sanayiinde yatırım yapılan sektörlerin başında otomotiv ve elektronik sektörleri gelmektedir. Polonya’da halen beş büyük firma (Fiat, GM-Opel, VW, FSO ve Intral) ticari araç ve binek otomobil üretmekte olup, söz konusu firmaların toplam araç üretim kapasitesi 1 milyon adete yaklaşmaktadır. Polonya’da 2012 yılına kadar 5 uluslararası firma tarafından toplam 35 milyon adet LCD televizyon üretim kapasitesine ulaşılması planlanmaktadır. Beyaz eşya üretimi de yabancı sermaye için cazip alanlardan birisidir. BSH, Whirpool, Samsung, LG, Indesit, Fagor Mastercook ve Amica başlıca beyaz eşya üreticileridir. AB’nden çok sayıda gıda üreticisi firma üretimlerini Polonya’ya kaydırmaktadır. ABD’li bilgisayar ürecisi Dell, İrlanda’daki fabrikasını Polonya’ya taşımıştır.

Orijinal mesajı aşağıdaki şekilde olan müşterinin talebine bir altta verilen linkten ulaşabilirsiniz:

My name is Sebastian  
Please send your full offer with price for webasto heating tank
We are a large wholesaler of automotive in Poland.
We have more than 30 branches.
Best Regards

http://turkishexporter.net/en/Leads/338645_webasto-heating-tank-imnport-to-poland

Bu talebi bırakan alıcının iletişim bilgileri ve ilgili talebe ait teknik detaylar tüzel firmalar ve şahıs firmalarına ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Bu konularda ilginizi çekebilir