Promotürk 2014 Fuarı yarın başlayacak

29. Uluslararası Kurumsal Promosyon Ürünleri Fuarı Promotürk 2014, İstanbul Fuar Merkezi'nde 4-7 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Promosyon Ürünleri İmalatçıları ve Satıcıları Derneği'nin (Promotürk) düzenlediği 29. Uluslararası Kurumsal Promosyon Ürünleri Fuarı Promotürk 2014, yarın kapılarını açacak. 

Promotürk Derneği'nden yapılan açıklamaya göre, Avrupa'nın önde gelen fuar organizatörü Fiera Milano ile Türkiye'nin bu alandaki önemli firmalarından İnterteks'in birleşmesiyle ortaya çıkan Fiera Milano İnterteks'in Promotürk Derneği ile birlikte düzenleyeceği Promotürk Fuarı, Fiera Milano'nun sahip olduğu uluslararası katılımcı ve ziyaretçi ağını kullanarak yeni bir boyuta ulaşacak. 

İstanbul Fuar Merkezi'nde 4-7 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek ve ana teması "Promosyonda İnovasyon" olacak Promotürk 2014 Fuarı, sektörün lider firmalarını ve profesyonellerini, kurumsal iletişim konusunda çözüm arayan firmalar ve yeni girişimcilerle buluşturacak. Geçen yıl yapılan fuara, 113'ü yerli toplam 115 firma katılmış, 9 bini yerli 10 bin kişi ziyaret etmişti. 

Promotürk Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Güler, konuya ilişkin açıklamada, tüketim algısında ürünlerin cazip hale gelebilmesi adına kalite ve fiyat politikalarının yanı sıra tanıtım ve promosyon çalışmalarının etkinliğine işaret etti. 

Sektörün kalbi niteliğindeki Promotürk Fuarı'nın pazarlama ve satış stratejileri açısından etkisine değinen Güler, fuar alanında çok farklı ürün gamlarının sergilenmesinin yanında farklı etkinlikler de düzenleneceğini ifade etti. 

Bu konularda ilginizi çekebilir