"2009 yılının ilk çeyreği zorlu geçecek"

Opel Satış ve Müşteri İlişkileri Müdürü Girgin, krizden olumsuz etkilendiklerini ve bu etkiyi en aza indirmek için satışlara ağırlık verdiklerini belirtti

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

DÜZCE - Opel Satış ve Müşteri İlişkileri Müdürü Alpagut Girgin, Ekonomik verilere göre 2009 yılının ilk çeyreğinin zorlu geçeceğini söyledi.

Düzce'de Opel şubelerini ziyarete gelen Opel Satış Sonrası ve Müşteri İlişkileri Müdürü Alpagut Girgin ekonomik krizi de değerlendirdi. Düzce'deki şubelerini ziyaret eden Opel Satış Sonrası ve Müşteri İlişkileri Müdürü Alpagut Girgin, krizle ilgili açıklamalarda da bulundu.

Girgin, her sektör gibi kendilerininde krizden olumsuz etkilendiğini ve bu etkiyi en aza indirmek için satışlara ağırlık verdiklerini belirtti.

Girgin, özellikle 2009 yılının ilk çeyreğinde krizin etkisini iyice hissettireceğini düşündüklerini belirterek" Bu nedenle şimdiden önlemlerimizi alarak bu olumsuzluktan en az zararla kurtulmaya çalışıyoruz. Şimdilik krizin bizim için fazla etkisi yok ama 2009 yılı için aynı şeyi söyleyemem" şeklinde konuştu.