"Bursa Doğa, Av Fuarı" başladı

Avcılık ve doğa sporlarıyla ilgili ürünlerin tanıtıldığı fuar, 25 Mayıs akşamına kadar gezilebilecek

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

BURSA - Tüyap Bursa Fuarcılık AŞ tarafından bu yıl 6'ncısı organize edilen, Bursa Büyükşehir Belediyesi ile Bursa Ticaret ve Sanayi Odasınca desteklenen "Bursa Doğa, Av Fuarı" başladı.

Vali Yardımcısı İsmail Demirhan, Tüyap Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'ndeki açılış töreninde yaptığı konuşmada, Türkiye'nin nüfus bakımından 4'üncü büyük kenti olan Bursa'da fuarların büyük ilgi gördüğünü söyledi.

Doğa ve avcılıkla ilgili bu fuarda her zaman yoğun ilgiyle karşılaşıldığını vurgulayan Demirhan, "Bu yıl da vatandaşların bu fuara beklenenin üzerinde ilgi göstereceğini tahmin ediyorum" dedi.

Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Ödünç ise fuarın hayırlı olmasını dileyerek bu tür organizasyonların sürekliliğinden yana olduklarını dile getirdi.  

Tüyap Bursa Fuarcılık AŞ Genel Müdürü İlhan Ersözlü de av sezonu başlamadan önce sektördeki yenilik ve gelişmeleri doğa ile av tutkunlarına göstermeyi amaçladıklarını anlattı.

Ülke avcılığındaki sektör ticaretini hareketlendirmeyi hedeflediklerine değinen Ersözlü, organizasyonun, avcı, balıkçı ve doğa sporları tutkunlarının günlük ihtiyaçlarını karşılayacak malzemeleri topluca sunacak şekilde hazırlandığını bildirdi.

Ersözlü, bu sene 100'e yakın firma ve firma temsilciliğinin katıldığı etkinlikte, balıkçılık ve av malzemelerinden araç aksesuarlarına, bıçaklardan kamp malzemelerine kadar geniş bir yelpazede tanıtımlar yapılacağını sözlerine ekledi.

Demirhan, Ödünç ve Ersözlü, birlikte kurdeleyi kesip açılışını yaptıkları fuardaki stantları gezdi.

Fuar, 25 Mayıs akşamına kadar açık kalacak.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir