"Diyarbakır'daki çağrı merkezine 400 kişi daha alacağız"

Global Bilgi A.Ş. Genel Müdürü Pekkan, 600 olan çalışan sayısını yıl sonunda 750'ye gelecek yıl içinde ise 1000'e yükseltmeyi hedeflediklerini söyledi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

DİYARBAKIR - Global Bilgi A.Ş. Genel Müdürü Bahadır Pekkan, Diyarbakır'daki çağrı merkezine bir yıl içinde 400 kişi daha alacaklarını söyledi.

Pekkan, Turkcell'in Diyarbakır'daki çağrı merkezinin birinci yıl dönümü nedeniyle düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, Diyarbakır'da bir yıl önce kurdukları çağrı merkezinde 600 çalışanla Türkiye'nin dört bir yanında bulunan müşterilerine hizmet verdiklerini belirtti.

Çağrı merkezinin bir yıl içerisinde geldiği noktanın memnuniyet verici olduğunu ifade eden Pekkan, "Diyarbakır'a yatırım yapmaya karar verdiğimiz ilk günden bu yana Diyarbakır'a gönülden inandık ve güvendik. Hem Diyarbakır halkının desteği hem de personelimizin özverili çalışmaları sonucu bugün emeğimizin boşa çıkmadığını görmek gurur verici" dedi.

Pekkan, Diyarbakır'daki çağrı merkezinin her geçen gün performansının yükseldiğini, Türkiye'deki diğer rotasyonlara örnek bir performans sergilediğini kaydederek, şöyle konuştu:

"Diyarbakır'daki çalışanlarımızın yüzde 62'si kadındır. Diyarbakır'daki çağrı merkezine 1 yıl içinde 400 kişi daha alacağız. 600 olan çalışanlarımızın sayısını yıl sonunda 750'ye gelecek yıl içinde ise 1000'e yükseltme hedefindeyiz. Bu aynı zamanda etrafımızda yaratmış olduğumuz eko sistemi de düşünecek olursak gerçekten Diyarbakır ekonomisi için önemli bir katkıdır. Bunu önümüzdeki dönemde de artırarak sürdürmeye devam edeceğiz. Bir yatırım kararı alındığında yatırımın gerçekleştirileceği kentin alt yapısına, teknolojik alt yapısına ve ulaşım imkanlarına bakılır. Ancak en önemli ve kritik faktör kentin o yatırıma bakışıdır. Halkın desteğini hissetmek, kentin sizi kucaklaması son derece önemlidir. Bu kente ayak bastığımız ilk günden bu yana sevgiyle kucaklandık ve o ilgi her geçen gün artıyor. Tüm bu desteklerinden dolayı Diyarbakır halkına teşekkür ediyoruz. Önümüzdeki dönemde de sizlerin desteğine ihtiyacımız var. Birinci yılımızı doldurduk. İnşallah bundan sonraki yıllarda da daha çok çalışan sayısı ile yeni yaşlarımızı kutlamayı sürdürürüz."