"Pazardan büyük bir pay almayı hedefliyoruz"

6 yaygın perakende giyim firması, kurumsal ihtiyaçlara cevap vermek üzere "Parakupon" uygulaması başlatıyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Koton Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Yılmaz, birkaç firma ile bir araya gelerek oluşturdukları "Parakupon" uygulaması ile Türkiye'de 100 milyon dolarlık bir pazardan büyük bir pay almayı hedeflediklerini söyledi.

Kadın ve erkek giyiminde "Koton", erkek giyiminde "Kiğılı" ve "Ramsey", ayakkabıda "İnci", büyük beden giyimde "Faik Sönmez" ve çocuk giyimde "Panço" olmak üzere 6 yaygın perakende giyim firması, kurumsal ihtiyaçlara cevap vermek üzere "Parakupon" uygulaması için iş birliği yaptılar.

Yeni uygulamanın tanıtıldığı basın toplantısına, Koton Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Yılmaz, Kiğılı Genel Müdürü Hilal Suerdem, İnci Yönetim Kurulu Başkanı Ali Murat Kızıltaş, Ramsey Genel Müdürü Hüseyin Doğan, Faik Sönmez Yönetim Kurulu Başkanı Mete Sönmez ve Panço Yönetim Kurulu Başkanı Sadi Levi katıldı.

Toplantıda konuşan Yılmaz Yılmaz, kurumsal şirketlerin personeline yaptıkları giyimle ilgili promosyonların, gerçekleştirdikleri araştırmalarda 100 milyon dolarlık bir pazara sahip olduğunu tespit ettiklerini belirterek, "Hedefimiz 100 milyon dolarlık pazardan çok önemli bir pay alabilmek" dedi.

Parakupon uygulaması

Parakupon ile müşterilerine kolaylıklar, ıskontolar ve fırsatlar sağlayacaklarını anlatan Yılmaz, uygulamanın pazarlama ayağını ise "Parakupon Grubu" olarak adlandırdıkları bir grubun yöneteceğini söyledi.

Türkiye'deki 500'e yakın satış noktasında geçerli olacak "Parakupon", şirketlerin gerek kendi çalışanlarına yönelik giyim alımları için bir araç gerekse özel dönemlerde kendi müşterilerine yönelik dağıtabilecekleri hediye alternatifi olacak.

Parakupon ile kurumsal satış anlamında hedeflenen sektörlerin başında bankacılık, sigorta, ilaç, otomotiv ve turizm geliyor.