"Teşvik Doğu ve Güneydoğu için büyük fırsat"

TOBB Başkanı: ''Teşvik özellikle Doğu ve Güneydoğu illeri için büyük bir fırsat''

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

MUŞ - TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, teşvik sisteminin özellikle Doğu ve Güneydoğu illeri için büyük bir fırsat olacağını kaydetti. Bitlis'te bir dizi inceleme ve açılışa katılacak olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Muş'a geldi. Özel uçakla Muş'a gelen Rifat Hisarcıklıoğlu'na, AK Parti Bitlis Milletvekili Vahit Kiler ve TOBB yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

Hisarcıklıoğlu ve beraberindekiler Muş Belediye Başkanı Necmettin Dede, İl Emniyet Müdürü Muharrem Durmaz, Muş Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Şihmus Sinecem ile MTSO yönetim kurulu üyeleri ve işadamları tarafından karşıladı. Havaalanında geziyle ilgili gazetecilere açıklamalarda bulunan Hisarcıklıoğlu, Bitlis'in Tatvan ilçesinde Ticaret ve Sanayi Odası hizmet binasının açılışına katılacaklarını söyledi. Yeni teşvik paketine de değinen Hisarcıklıoğlu, teşvik paketinin çıkmasından dolayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan'a teşekkür etti.

Teşvik paketinin özel sektörün istediği tarzda olduğunu kaydeden Hisarcıklıoğlu, şöyle konuştu: ''Özellikle Doğu ve Güneydoğu illeri için bu büyük bir fırsat. Önümüzdeki dönemde Muş'un, bunun tanıtımına büyük katkı sağlaması lazım ki yatırımcıları Muş'a getirelim. Muş'a yatırımcının gelmesi için Sayın Bakanımız Zafer Çağlayan, yoğun çaba sarf ediyor. Sayın Başbakanımızın da en çok desteklediği illerin başında Muş geliyor. Muş, her açıdan şanslı bir il ve bu konuda bize ne düşüyorsa yapmaya hazırız.''
 

Bu konularda ilginizi çekebilir