Ramazan paketleri market raflarında yerini aldı

Büyük marketler Ramazan ayı için özel kampanyalar hazırladı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

ANKARA / İZMİR - Ramazan ayı için özel kampanyalar düzenleyen büyük marketler, bu çerçevede hazırladıkları paketleri de çeşitlendirdi.

CarrefourSA'dan yapılan açıklamaya göre, Ramazan ayına özgü ürünlerin bulunduğu 6 değişik seçenekli, her bütçeye uygun ve tüketicilerin değişik ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri koliler hazırladı. Ramazan kolilerinin fiyatları 9,90 YTL ile 70 YTL arasında değişiyor.

Bütün CarrefourSA mağazalarında satışa sunulan Ekonomik Ramazan Kolisi 9,90 YTL'den, Klasik Ramazan Kolisi 15 YTL'den, Carrefour Ramazan Kolisi 25 YTL'den, Süper Ramazan Kolisi 35 YTL'den, Mega Ramazan Kolisi 55 YTL'den ve Lüks Ramazan Kolisi 70 YTL'den tüm mağazalarda satışa sunuldu.

Öte yandan CarrefourSa'da, 50 YTL ve üzeri gıda dışı (tekel, altınor, kozmetik ve deterjan ürünleri, kontör kartları hariç) alışverişlerde kredi kartına 12 taksit 0 faiz imkanı sunuluyor.

Tansaş mağazalarında ise "Ramazan Bereketi" adı altında hazırlanan paketler 14,90 YTL'den, "Ramazan Ziyafeti" kolileriyse 39,90 YTL'den satışa sunuldu.

Tansaş'dan yapılan açıklamaya göre, Ramazan kolileri, müşterilerin yardım amaçlı, ev kullanımı veya iftar ziyareti için en çok ihtiyaç duyulan ürünleri çoklu ve aynı zamanda avantajlı fiyata temin etmelerini sağlıyor. Tansaş'larda satışa sunulacak 2 farklı tip Ramazan kolisinden Ramazan Bereketi, 11 çeşit üründen oluşuyor. Ramazan Bereket Kolisi 14,90 YTL'den satışa sunuldu. Kolilerinde un, pirinç, çay, Türk kahvesi, kesme şeker, ayçiçek yağı, çorba, makarna, salça, bulgur ve helva bulunuyor.

21 çeşit ürün içeren Ramazan ziyafeti paketinin fiyatı ise 39,90 YTL. Ziyafet paketinde un, pirinç, dermason fasulye, kırmızı mercimek, çay, Türk kahvesi, kesme şeker, ayçiçek yağı, çorba, spagetti makarna, sebzeli makarna, reçel, helva, tahin, pekmez, meyve suyu, salça, bulgur, bezelye, turşu ve gazlı içecek bulunuyor.