”Sabancı” web sitesini yenilendi

Yenilenen yüzüyle yayına alınan web sitesi, Güler Sabancı'nın görüntülü mesajı ile açılıyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 

İSTANBUL - Sabancı Holding'in kurumsal web sitesi "www.sabanci.com" yenilendi.

Yenilenen yüzüyle yayına alınan web sitesi, Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı'nın görüntülü mesajı ile açılıyor.

Sabancı'nın web sitesinde yer alan mesajında şu ifadeler yer alıyor:

"Gelişim, yaratıcılık ve inovasyonun en önemli değerlerden olduğu günümüzde Sabancı Holding olarak hedefimiz, farklılıklar yaratarak kalıcı üstünlükler sağlamaktır. Bu vizyonu, kuvvetli bir şekilde her iş kolumuza taşımaktayız. Bizim için değerli olan diğer bir alan da bu bakış açımızı iletişim kanallarımıza entegre etmektir. Çünkü şeffaflık ve paylaşım, topluluğumuzun  vazgeçilmez unsurlarıdır. Dünyada ve Türkiye;de en çok kullanılan iletişim mecralarından biri olan internet, bizim için büyük önem taşımaktadır. Bu amaçla yenilenmiş olan websitemizde, Sabancı Topluluğu;nun yaratıcı ve inovatif karakterini çok daha net bir şekilde sizlere sunuyoruz."

www.sabanci.com'da yapılan yeniliklerle, Sabancı Topluluğunun "dinamik ve teknolojik" yüzünün ortaya konduğu, siteyi ziyaret edenlerin istedikleri bilgilere en kolay yoldan ulaşması, RSS özelliği ile de sitede yer alan haber ve bültenlere sürekli erişimin hedeflendiği açıklandı.