Sıfır faizli 150 bin TL evlilik kredisi: Bakan Göktaş ödeme tarihini duyurdu!

EVLİLİK KREDİSİNDE SON DURUM: Evlenmeyi planlayan milyonlarca gencin takip ettiği 48 ay vadeli 150 bin TL faizsiz evlilik kredisinde son gelişme… Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, faizsiz evlilik kredisinin ödeme tarihini açıkladı. İşte sıfır faizli evlilik kredisinin ödeme günü...

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

EVLİLİK KREDİSİ: 48 ay vadeli, faizsiz 150 bin TL! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Aile ve Gençlik Fonu kapsamında tesis edilen 48 ay vadeli faizsiz 150 bin TL’lik evlilik kredisine ilişkin açıklama yaptı.

Bakan Göktaş, Macaristan Kültür ve İnovasyon Bakanı Janos Csak'ın katılımıyla düzenlenen Türkiye ile Macaristan'ın Aile Yapısının Güçlendirilmesine Yönelik Özgün Yaklaşımlar Paneli'nde konuştu. Bakan Göktaş, sıfır faizli 150 bin TL'lik evlilik kredisi başvurusu kabul edilen gençlere ödemelerin Mayıs ayı içerisinde yapılacağını duyurdu. 

Bakan Göktaş’ın sıfır faizli evlilik kredisiyle ilgili açıklaması şöyle:

* Gençlerimizin aile kurmalarını desteklemek ve onları her türlü sosyal riske karşı korumak için Aile ve Gençlik Fonunu kurduk. Bu fonla genç çiftlerimize faizsiz kredi desteği sağlıyoruz. Bu vesileyle Mayıs ayı içerisinde başvuruları kabul edilen gençlerimizle ödemeleri yapacağımızın müjdesini de paylaşmak istiyorum.