SunExpress'le, Samsun'a 49 YTL'ye uçuş fırsatı

Kampanya, 17-23 Kasım tarihleri arasında geçerli olacak

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

İSTANBUL - SunExpress, 17-23 Kasım tarihleri arasında geçerli olacak kampanya ile İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı ve Samsun Havalimanı arasındaki karşılıklı seferlerinde ilk 49 koltuğu her şey dahil 49 YTL'den satışa sunacak.

SunExpress Genel Müdür Yardımcısı Hacı Say, yaptığı yazılı açıklamada, SunExpress'in Antalya, İzmir, İstanbul Sabiha Gökçen, Bursa ve Adana'dan düzenlediği seferlerle Türkiye'nin en yaygın uçuş ağına sahip özel havayolu şirketi olduğunu bildirdi.

Say açıklamasında, "Samsun'dan geçen yılın sonunda başladığımız İzmir uçuşlarına, kış tarifemizle birlikte İstanbul Sabiha Gökçen'i de ekledik. Uçuşlarımızla, Karadeniz'in liman kenti Samsun ile İstanbul'un Anadolu yakası arasında önemli bir ulaşım ihtiyacını karşılayacağımızı düşünüyoruz" ifadesine yer verdi.

Buna göre, SunExpress 17-23 Kasım tarihleri arasında gerçekleştireceği kampanya ile İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı-Samsun arasındaki tüm karşılıklı uçuşlarda ilk 49 koltuğu 49 YTL'den satışa sunacak.

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan pazartesi, çarşamba ve cuma günleri saat 07.00'de kalkacak uçak, 08.15'te Samsun'a inecek. Aynı günlerde Samsun'dan saat 08.45'de kalkacak uçak da saat 10.00'da İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'nda olacak.