Suudi Arabistan otel ve ofis mobilyaları ithal edecek

Suudi Arabistan’da otel işlemecisi büyük bir turizm şirketi Türkiye’den toptan bazda otel ve ofis mobilyaları ithal etmek istediklerini, tedarikçilerden katalog ve fiyat talep ettiklerini belirtmektedir.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Dünyanın en önemli petrol ekonomisi olan ve bugün sahip olduğu rezervler ile 90 yıl süre ile petrol gelirlerini sürdüreceği tahmin edilen Suudi Arabistan petrol fiyatlarının uluslararası piyasalarda gösterdiği iniş ve çıkışlardan doğrudan etkilenmektedir. Ham petrol üretimi yanında ekonomi içerisinde petrole dayalı sanayilerin ekonomi içerisindeki ağırlığı ve toplam ihracat ve kamu gelirlerinin %90’ının petrol ve ilgili sektörlerden oluşması nedeniyle Suudi Arabistan’ın ekonomik performansında petrol fiyatlarının önemli bir etkisi vardır.

Kamu yatırımlarının artırılarak ekonomik çeşitliliğin sağlanması ve yabancı yatırımcıların ülkeye çekilmesi, yüksek yaşam standartlarının korunması açısından önem verilen bir husustur. Aynı zamanda, bakanlıklarda ve diğer kamu kuruluşlarında da özel yatırımların çeşitli yollarla teşvik edilmesi ile ilgili çalışmalar yürütülmektedir.

Türkiye Suudi Arabistan’ın en çok ithalat yaptığı ülkeler sıralamasında 2006 yılında 19. sırada iken 2014 yılında 14. sıraya yükselmiştir. Suudi Arabistan pazarına ihracatımızda önemli ürünler arasında dokunmuş halılar, yer kaplamaları, petrol yağları, elektrikli transformatörler, demir çelik çubuklar, yontulmaya ve inşaata elverişli taşlar, mobilyalar, demir ve alaşımsız çelikten profil, kadın takım elbiseler başta gelmektedir.

Suudi Arabistan’da otel işlemeciliği yapmakta olan büyük bir turizm şirketi Türkiye’den toptan bazda ofis mobilyaları, metal soyunma dolapları ve evrak dolapları ithal etmek istediklerini, tedarikçilerden katalog ve fiyat talep ettiklerini beyan etmiştir.

Orijinal mesajı aşağıdaki şekilde olan müşterinin talebine bir altta verilen linkten ulaşabilirsiniz:

Would appreciate if you could advise names and contact details of the manufacturers of
1. Office tables & chairs
2. Office work stations
3. Metal lockers for staff
4. Filing cabinet (for box files)

http://www.turkishexporter.net/en/Leads/336438_office-furniture-request-from-saudi-arabia

Bu talebi bırakan alıcının iletişim bilgileri ve ilgili talebe ait teknik detaylar tüzel firmalar ve şahıs firmalarına ücretsiz olarak verilecektir. Detaylı bilgi için 444 23 99'u arayınız.

Bu konularda ilginizi çekebilir