Suudi Arabistan'ın hediyelikleri Türkiye'den

Suudi Arabistan' da yirmi sekiz yıldır hediyelik ve promosyon ürünler sektöründe bulunan firma, Türkiye’den seramik çay takımları ve dekoratif ürünler ithal etmek istiyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Ülkemizde hediyelik eşya kültürü her geçen gün yeni bir ivme kazanmaktadır. Hediyelik eşya denildiğinde akıllara gümüş çerçeve, ahşap eşya, seramik, çini, gümüş mücevher, el halısı ve kilim, bakır eşya, imitasyon mücevher, yapma çiçek gibi çok farklı hediyelik ürünler gelmektedir.

Dünyada da hediyelik ürünlere teşvik eden özel günler, anlamlı ziyaretler veya gelişmeler ekonomiye can vermektedir. Ülkemiz hediyelik eşya konusunda geniş ürün yelpazesine sahip olup ülke dışına ihraç etmeye de devam etmektedir. Hediyelik ürünlerimizin ihracında ABD, Almanya ve Arap ülkeleri başlıca ülkeler arasında yer almaktadır.

Suudi Arabistan' da yirmi sekiz yıldır hediyelik ve promosyon ürünler sektöründe bulunan firma, Türkiye’den seramik çay takımları ve dekoratif ürünler ithal etmek istemektedir. Firmayla aşağıdaki linkten iletişime geçip ürün ve fiyat tekliflerinizi sunabilirsiniz.

http://turkishexporter.net/en-US/Leads/326118_importing-of-ceramic-gift-products-for-saudi-arabia?page=2

Bu konularda ilginizi çekebilir