Tarım Kredi Kooperatifleri yeni yıla aktif girmeyi planlıyor

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği Genel Müdürü Yıldırım, kurumda bir seferberlik başlatacaklarını belirtti

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

ANKARA - Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği (TTKKMB) Genel Müdürü Bedrettin Yıldırım, kurum içinde yapılacak organizasyon ve sağlanacak bütünlükle 2009 yılına daha aktif bir yapıyla gireceklerini söyledi.

Yıldırım, yaptığı açıklamada, geçen hafta içinde genel müdür yardımcıları, ilgili birim başkanları ve 16 bölge birliğinin müdürleriyle yaptıkları toplantıda, 2009 yılı için yapılacak çalışmaları ele aldıklarını bildirdi.

Merkez Birliğinin olumsuzluklar yaşanmaması için faaliyetlerini sürdürmesi gerektiğini belirten Yıldırım, "Bizim olmadığımız yerde tefeciler, çiftçiyi boğan insanlar, usulsüzlük yapanlar olacaktır. Birlikte hareket ederek kurumu 2009 yılında daha aktif hale getirmeyi amaçlıyoruz. Bir seferberlik başlatacağız. Eğer bunu yapamazsak durağanlaşacak ve geriye doğru gideceğiz" şeklinde konuştu.

Tarım Kredi Kooperatiflerinde 2003 yılının Kasım ayından beri hep birlikte çalıştıklarını kaydeden Yıldırım, bugüne gelinceye kadar çok ciddi mesafeler kat ettiklerini ve bunu de hep birlikte çalışarak başardıklarını söyledi.

TTKMB Genel Müdürü Yıldırım, bu nedenle de yeni yıl hazırlıklarına yönelik olarak bir seferberlik başlattıklarını aynı heyecanla kurumun tüm çalışanların bu seferberliğin kıvılcımını ateşleme amacını taşıdıklarını sözlerine ekledi.