TEB'den çiftçilere hasattan hasata ödeme kolaylığı

'TEB Çiftçim Kart' ile TEB üreticilerin nakit akışlarına göre ödeme kolaylığı sağlamayı amaçlıyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 

İSTANBUL - Türk Ekonomi Bankası (TEB), çiftçilerin, ödemelerini hasattan hasada yapabilecekleri 'TEB Çiftçim Kartı'nı çıkarttı.

TEB'den yapılan yazılı açıklamada, bankanın çiftçilere özel 'TEB Çiftçim Kartı'nı hizmete sunduğu ve bu kartla çiftçilerin kendilerine tanınan limit dahilinde anlaşmalı iş yerlerinden tohum, mazot ve gübre gibi tüm tarımsal ihtiyaçlarını karşılarken, kart borçlarını ürünlerinin hasat zamanına göre belirlenen vadelerde ödeyebileceği belirtildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen TEB Bireysel ve İşletme Bankacılığı Genel Müdür Yardımcısı Cemal Kişmir ise şunları kaydetti:

"TEB Çiftçim Kart, kredi limitinin tamamını karta bağlayarak çiftçilere büyük bir hareket kabiliyeti sağlıyor. Kartı, üreticilerin nakit akışlarına, yani hasat dönemlerine uygun bir şekilde tasarlayarak, ödeme ve harcama dönemlerini yetiştirilen ürün bazında farklılaştırdık. Müşterilerimizin ihtiyaçlarına göre ürün geliştiriyoruz.

Müşterimizle uzun yıllar birlikte çalışabilmenin koşulu, onların tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecek bir yapıda olmaktır. İşletme Bankacılığı olarak tarım bankacılığına, sektöre sadece kredi sunmak için değil, üretim-sanayi-ticaret üçgenindeki yerimizi baştan hedefleyerek başladık ve bu zincirdeki desteğimizi güçlendirerek devam etmeyi hedefliyoruz."

TEB tarım bankacılığının, TEB Çiftçim Kart ile tarım ve hayvancılık sektöründe 50'den fazla ürüne özel ödeme seçeneğini üreticilere sunduğu belirtilen açıklamada, TEB Çiftçim Kart başvurusunun TEB şubelerinden yapılabildiği ifade edildi.