'Teknolojinin yıldızları' için geri sayım başladı

2017’nin inovasyon alanındaki en başarılı firmalarının ödüllendirileceği "Teknolojinin Yıldızları Ödülleri", 24 Mart 2017 tarihinde YTÜ Davutpaşa Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Türkiye’nin önemli teknoloji geliştirme merkezlerinden biri olan Yıldız Teknopark’ın, bu yıl ikincisini düzenleyeceği ‘Teknolojinin Yıldızları’ Ödülleri, 3 farklı kategoride sahipleriyle buluşuyor.

Yenilikçi teknolojileri desteklemek ve geliştirmek, başarılı girişimlerin yatırımcılarla buluşmasını ve işbirliklerini sağlamak amacıyla düzenlenen ‘Teknolojinin Yıldızları’ Ödülleri, internetten oylama sistemiyle değerlendirilecek.

Bu yılın Ar-Ge ve inovasyon alanındaki en başarılı firmalarının ödüllendirileceği gece, Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kongre Merkezi’nde 24 Mart 2017’de gerçekleşecek.

YTÜ Rektörü ve Teknopark Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Bahri Şahin ve Yıldız Teknopark Genel Müdürü Mesut Güner’in ev sahipliğini yaptığı törene, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, STK, akademi ve iş dünyasından çok sayıda davetlinin katılması bekleniyor.