Telekom ve Garanti'den WiRO kampanyası

Telekom'un WiRO servisine ücretsiz abone olacak Garanti Bankası kredi kartı sahipleri, 600 dakika ücretsiz konuşabilecek

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

İSTANBUL - Türk Telekom, Garanti Bankası işbirliği ile yeni bir WiRO kampanyası başlattığını açıkladı. 

Konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamada, kampanya çerçevesinde, Türk Telekom'un WiRO servisine ücretsiz abone olacak Garanti Bankası kredi kartı sahiplerinin, yurt dışından Türk Telekom'un sabit hatlarına yaptıkları aramalarda 3 ay boyunca, her ay 600 dakika ücretsiz konuşabileceği belirtildi.

Kampanyanın, yalnızca Garanti Bankası'nın Bonus, Flexi, Shop&Miles ve American Express kredi kartı müşterilerine sunulduğu, 15 Ocak'ta başlayan kampanyaya başvuruların ise 31 Mart 2009 tarihine kadar devam edeceği kaydedildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Türk Telekom Pazarlama ve İletişim Başkanı Erem Demircan, şunları ifade etti:

"Kampanya ile WiRO hizmetinin avantajlarından artık Garanti Bankası kredi kartı müşterileri de yararlanabilecekler. WiRO, Türk Telekom'un yakınsama stratejisiyle geliştirdiği katma değerli ürünlere önemli bir örnek. Bu ve benzeri kampanyalarla Türk Telekom'un yenilikçi hizmetlerini daha geniş kitlelere ulaştırmaya devam edeceğiz."

Garanti Ödeme Sistemleri Genel Müdür Yardımcısı Elvan Bilge ise konuya ilişkin değerlendirmesinde, "Garanti Bankası kredi kartları gerek kart özellikleri gerekse sunduğu benzersiz hizmetler ile yurt dışında yüzde 35,8 pazar payıyla en çok kullanılan kredi kartları konumunda yer alıyor. Bonus, Flexi, Shop&Miles ve American Express sahiplerine şimdi de yurt dışında WiRO ile bedava konuşma fırsatı sunmaktan dolayı çok mutluyuz" dedi.