THY'nin ekimde kampanyalı uçuş noktaları belli oldu

Şirketin "111 euroya Avrupa', 333 euroya dünyanın diğer ucuna" kampanyasında uçuş noktaları belli oldu

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

İSTANBUL - Türk Hava Yollarının (THY), yıl boyunca devam eden "111 euroya Avrupa', 333 euroya dünyanın diğer ucuna" kampanyasının Ekim ayı uçuş noktaları belli oldu.

THY Basın Müşavirliğinden yapılan yazılı açıklamada, yaz-kış, düşük-yoğun sezon ayrımı olmaksızın her hafta yenilenen kampanya kapsamında yolcuların dış hat uçuş noktalarına vergiler hariç ekonomi sınıfta Avrupa'ya 111 euroya, business sınıfta 333 euroya, denizaşırı uçuşlar için ise ekonomi sınıfta 333 euroya gidiş-dönüş bileti alabileceği belirtildi.

Kampanya kapsamında 1-7 Ekim arasında Muscat, Tiflis, St. Petersburg ve Tokyo'ya, 8-14 Ekim arasında Madrid, Tiran, Moskova ve Karaçi'ye, 15-21 Ekim arasında Dublin, Simperofol, Kuveyt ve Seul'e ve 22-30 Ekim arasında da Milano, Manchester, Lizbon ve Osaka'ya promosyon fiyatlarıyla uçulabileceği kaydedildi. 

Açıklamada, Ankara ve İzmir'den yapılacak seyahatlerde belirlenen ücretlere 50 euro, diğer Türkiye çıkış noktaları ve Ercan'dan yapılacak seyahatlerde ise 80 euro ekleneceği ifade edildi.

THY'nin yeni hatlar açmanın yanı sıra yoğun yolcu talebi gören hatlarda da sefer sayılarını artırdığı ifade edilen açıklamada, Tahran seferlerinin 28 Eylülden itibaren haftada 12'ye çıkarılacağı belirtildi.