TMSF, dekoder cihazı satacak

Fon, muhammen bedeli 375 bin lira olan dekoder cihazını, 8 Eylül'de satışa çıkaracak

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

İSTANBUL - Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nun (TMSF), muhammen bedeli 375 bin lira olan bir dekoder cihazını, 8 Eylül'de satışa çıkaracağı bildirildi.

TMSF'den yapılan yazılı açıklamada, muhammen bedeli 375 bin lira olan dekoder cihazının, 8 Eylül 2009 Salı günü saat 10.00'da TMSF Merkez Binası Konferans Salonu'nda satışa çıkarılacağı belirtildi.

Açık artırma ile satılacak olan Sagem marka analog dekoderin, muhammen değerinin yüzde 75'inden az olmamak üzere en çok artırana ihale edileceği dile getirilen açıklamada, verilen bedel muhammen bedelin yüzde 75'inden az olur ya da hiç alıcı çıkmazsa ikinci satışın 10 Eylül 2009 Perşembe günü gerçekleştirileceği, bu artırmada da alıcı çıkmadığı takdirde ise 6 ay içinde pazarlıkla satışa sunulacağı kaydedildi.

Açıklamada, dekoderin, şu anda "Sular İdaresi Mevkii, Soğuksu Caddesi No:5 Kağıthane İstanbul" adresinde bulunduğu, satışa konu cihazı yerinde görmek isteyenlerin "0212 340 10 92" numaralı telefondan randevu alarak inceleme yapabilecekleri ifade edildi.