TMSF, ev ve ofis malzemelerini satışa çıkarıyor

Muhammen bedelleri toplamı yaklaşık 15 bin YTL olan 60 adet ev ve ofis malzemesi 20 Ekim'de satışa sunulacak

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

İSTANBUL- Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, 60 adet ev ve ofis malzemesini, 20 Ekim 2008 Pazartesi günü satışa çıkaracak. Muhammen bedelleri toplamı yaklaşık 15 bin YTL olan malzemelerin açık artırması, saat 14.00’da, TMSF Binası’nda yer alan Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Satışa çıkarılacak menkuller; sandalye, sehpa, çamaşır makinesi, buzdolabı, mikrodalga fırın, tost makinesi, mutfak robotu, DVD ve hoparlörü, ayna, halı, bilgisayar, yazıcı, inci boyunluk, yarım altın, altın bileklik, fotokopi makinesi gibi çok çeşitli eşyadan oluşuyor.

Açık artırma yoluyla satışa çıkarılan mal, muhammen değerin yüzde 75’inden az olmamak üzere en çok artırana ihale edilecek. Birinci arttırmada verilen bedelin, muhammen değerin yüzde 75’inden az olmaması gerekiyor. Bu bedelde bir alıcı çıkmazsa ikinci satış, 27 Ekim 2008 Pazartesi günü aynı saat ve adreste düzenlenecek. İkinci açık arttırmada da alıcı çıkmadığı takdirde menkuller, 6 ay içinde pazarlıkla satışa sunulacak. İhaleye katılmak isteyenlerin yanlarında T.C. kimlik numarasını içeren kimlik ve kimlik fotokopilerini getirmeleri yeterli olacak.