TOBB'da konsey üye seçimi tamamlandı

Genel Kurulda seçilen konseylerin başkan ve üyeleri ile komisyon ve kurulların üyeleri belirlendi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

ANKARA - Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) 64. Genel Kurulunda seçilen konseylerin başkan ve üyeleri ile komisyon ve kurulların üyeleri belirlendi.

TOBB'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, TOBB'un 1-2 Mayıs 2009 tarihlerinde gerçekleştirilen 64. Genel Kurulunda, Ticaret ve Sanayi Odaları Konseyi Başkanlığı'na Nafi Güral (Kütahya Ticaret Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı), Konsey Başkan Yardımcılıklarına Özlem Yemişçi, Hacı Osman Yıldırım, Mehmet Galip Ensarioğlu seçildi.

Ticaret Odaları Konsey Başkanlığı'na Sinan Aydın Aygün (Ankara Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı), Konsey Başkan Yardımcılıklarına Şaban Baş, Nail Çiler, Sanayi Odaları Konsey Başkanlığı'na Mehmet Nurettin Özdebir (Ankara Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı), Konsey Başkan Yardımcılıklarına Ümit Özgümüş, Hasan Tahsin Tuğrul, Deniz Ticaret Odaları Konsey Başkanlığı'na Sefer Kalkavan (İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı), Konsey Başkan Yardımcılığına Alp Özalp, Ticaret Borsaları Konsey Başkanlığına ise Nejat Ekrem Basmacı (İstanbul Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı), Konsey Başkan Yardımcılıklarına ise Arif Koşar ve Yahya Toplu seçildi.

Ticaret ve Sanayi Odaları Konseyi, Ticaret Odaları Konseyi, Sanayi Odaları Konseyi ve Ticaret Borsaları Konseyi 30'ar, Deniz Ticaret Odaları Konseyi ise 16 üyeden oluşuyor.

Bu arada, Yüksek Disiplin, Yüksek Koordinasyon, Turizm, Mesleki Eğitim, Sosyal Politikalar ve Tarım kurulları ile Mevzuat, Ekonomik Raporu İnceleme, Dilekleri İnceleme, Avrupa Birliği Uyum, Dış İlişkiler, Vergi, Ekonomi Politikaları, Basın Yayın ve Hesapları İnceleme komisyonları da seçildi.