TPE, CeBİT'te ziyaretçilerini bekleyecek

Ziyaretçilere fuar merkezinde yer alan TPE standında sınai mülkiyet hakları ile TPE faaliyetleri hakkında bilgi verilecek

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ANKARA -  İstanbul Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilecek CeBIT Bilişim Euraisa Fuarı'nda Türk Patent Enstitüsü de (TPE) stant açacak. 

TPE'den yapılan yazılı açıklamada, TPE'nin, sınai mülkiyet sistemin merkezinde yer alan kuruluş olmasından dolayı, iş dünyasının vazgeçilmezi inovasyona ışık tutmaya devam ettiği ifade edildi.  

Bilgi temelli ekonomilerde, fikri, sınai haklar ve özellikle sınai mülkiyet sisteminin, yeni ve ileri teknolojilerin geliştirilmesinin önemli araçlarından biri haline geldiği vurgulanan açıklamada, küresel rekabet koşullarına uyum sağlayarak varlıklarını sürdürmek isteyen firmaların, bilgi sermayesine dayalı gayri maddi varlıkları ifade eden sınai mülkiyet haklarına verdiği önemin de arttığı kaydedildi.  

TPE'nin, yeni ürün ve hizmetlerini tanıtmak üzere bir araya gelen bilişim, teknoloji ve iletişim dünyasının temsilcilerine fikri ve sınai mülkiyet haklarından etkin bir şekilde faydalanmalarını sağlayacakları avantajları anlatmak üzere CeBIT Bilişim Eurasia Fuarı'nda hazır bulunacağı bildirilen açıklamada, TPE standının 9 nolu salonda yer alacağı belirtildi. 

Açıklamada, ziyaretçilere fuar merkezinde yer alan TPE standında sınai mülkiyet hakları ile TPE faaliyetleri hakkında bilgi verileceği ifade edildi. 

Bu konularda ilginizi çekebilir